Monitoare » LED

Monitor LED Philips 298P4QJEB

27-02-2014 Niciun comentariu

Philips 298P4QJEB este un monitor cu diagonala vizibila de 29 inci care ofera imagini de o claritate exceptionala si culori stralucitoare la rezolutie Quad HD de 2560 x 1080 pixeli. 298P4QJEB utilizeaza un panou AH-IPS panoramic avansat 21:9, cu o profunzime excelenta a culorii de 8 biti pentru o reproducere superioara a culorii. Tehnologia TrueVision de la Philips ofera un standard de culoare de peste 99% RGB cu un indice delta-E mai mic de 3, mult mai redus decit specificatia Windows. Formatul 21:9 il face perfect adecvat pentru vizualizarea mai multor coloane cu foi de calcul. Unghiul sau de vizualizare de 178/178 grade permite realizarea celor mai bune designuri grafice, aplicatii web si retusari de fotografii. Acum puteti deschide doua pagini web de dimensiune maxima una linga alta, puteti naviga in aplicatii multiple si efectua sarcini multiple cu usurinta.

Contrastul dinamic al monitorului Philips 298P4QJEB este de 20.000.000:1, iar tehnologia SmartContrast va creste contrastul cu un nivel superior de negru concomitent cu randarea exacta a umbrelor si a culorilor intunecate. Imaginile oferite sunt stralucitoare, realiste, cu un contrast inalt si culori vibrante.
SmartImage este o tehnologie exclusiva Philips de virf care analizeaza continutul afisat pe ecran si va ofera o performanta de afisare optimizata. Aceasta interfata accesibila va permite sa selectati diferite moduri, precum Birou, Fotografie, Film, Joc, Economie etc., pentru a se potrivi aplicatiei utilizate. Pe baza selectiei, SmartImage optimizeaza dinamic contrastul, saturatia culorilor, claritatea imaginilor si a clipurilor video, pentru performante de afisare de exceptie. Optiunea modului Economie va ofera economii importante de energie, totul in timp real, prin apasarea unui singur buton!

Cu tehnologiea MultiView si rezolutie ultra inalta, puteti experimenta confortabil o lume a conectivitatii, indiferent daca va aflati la serviciu sau acasa. MultiView permite conectarea si vizionarea activa dubla pentru ca dvs. sa puteti lucra cu mai multe dispozitive precum PC si laptop, simultan, unul linga altul, facind extrem de usoara realizarea sarcinilor multiple. Acum este usor sa vizionati fotbal in direct de pe set-top box in partea dreapta, in timp ce navigati pe Internet de pe laptopul dvs. in partea stinga. Poate doriti sa nu pierdeti din ochi fluxul de stiri in direct cu sunet in fereastra mica, in timp ce lucrati la ultimul dvs. blog.

SmartKolor este o tehnologie sofisticata de extindere a culorii care este capabila sa imbunatateasca gama vizuala de culori a afisajului. Marind nivelul de amplificare RGB al afisajului, aceasta caracteristica va permite sa aveti imagini bogate, puternice pentru a experimenta fotografii si clipuri video remarcabile.

Dispunind de o conectivitate excelenta, acest Philips 298P4QJEB vine echipat cu multi-conexiuni precum Dual link DVI, DisplayPort, conector universal HDMI, permitindu-va sa va bucurati de continut video si audio necomprimat la rezolutii inalte.
Optiunea USB 3.0 super-rapida utilizeaza o rata de transfer de 5 gbiti/s, care este de aproape 10 ori mai rapida decit USB 2.0 standard, reducind timpul dedicat transferului de date si ajutindu-va sa economisiti timp si bani. Cu o latime mai mare de banda, rate de transfer super-rapide, o mai buna gestionare a puterii si performante generale superioare, USB 3.0 stabileste cel mai recent standard global, permitindu-va sa utilizati dispozitive de stocare cu capacitate mare.

Philips 298P4QJEB utilizeaza tehnologia Multi Stream Transport (MST) cu port de afisare 1.2a HBR2, care dubleaza datele pina la 21.6 Gbps. Aceasta tehnologie permite conectarea in serie a mai multor monitoare, sporindu-va astfel eficienta in mod considerabil. Capacitatea de conectare in serie a mai multor monitoare face acest ecran Philips adecvat pentru utilizare in special in domeniul financiar, bancar, in camere de control si alte domenii similare. Pentru a utiliza aceasta facilitate, placa video a calculatorului dvs. trebuie sa fie autorizata DP1.2 cu optiunea MST.

SmartErgoBase este o baza de monitor ce permite reglarea ergonomica a ecranului si simplifica gestionarea cablurilor. Posibilitatile de reglare a inaltimii, inclinarii si rotirii permit obtinerea rapida a pozitiei de lucru perfecte. Sistemul elimina solicitarile fizice din timpul unei zile de lucru si permite gestionarea cablurilor, reducind “paienjenisul” de cabluri si pastrind aspectul profesional al biroului.
Datorita bazei SmartErgoBase avansate, Philips 298P4QJEB poate fi coborit pina la nivelul biroului pentru un unghi de vizualizare confortabil. Inaltimea mica intre masa si rama este solutia perfecta daca utilizati ochelari cu lentile bifocale, trifocale sau progresive pentru lucrul la calculator. In plus, permite utilizatorilor cu diferente mari de inaltime sa utilizeze monitorul la unghiul si setarile de inaltime preferate, reducind oboseala.

Utilizind panourile din cea mai recenta tehnologie, noul afisaj Philips 298P4QJEB este conceput cu o abordare minimalista, limitind grosimea exterioara a ramei la aproximativ 2.5 mm. In combinatie cu banda de matrice neagra din interiorul panoului, de aproximativ 9 mm, dimensiunile totale ale ramei sunt considerabil reduse, permitind distrageri minime si dimensiunea de vizionare maxim posibila. Special conceputa pentru configurarea tip cadre sau cu multi-afisaj, cum ar fi jocurile, designul grafic si aplicatiile profesionale, rama extrem de ingusta va ofera sentimentul ca utilizati un singur ecran mare.

Philips 298P4QJEB dispune de certificarea TCO Edge, acordata produselor care ies din programele de etichetare ecologice existente. Cerintele TCO peste standarde certifica suplimentar, ca printre alte cerinte, produsul utilizeaza minim 65% materiale plastice reciclate, este eficient energetic, utilizeaza un minim de materiale periculoase, are ambalaj reciclabil 100% si este creat pentru reciclare simpla.

Click aici pentru pretul monitorului LED Philips 298P4QJEB

Specificatii tehnice:

 • Diagonala display: 29 inch
 • Rezolutie: 2560 x 1080 pixeli
 • Tip display: LED, Panou AH-IPS
 • Format ecran: Wide
 • Aspect imagine: 21:9
 • Luminozitate: 300 cd/mp
 • Contrast dinamic: 20000000:1
 • Contrast tipic: 1000:1
 • Timp de raspuns: 5 ms
 • Unghi de vizibilitate (H / V): 178 / 178 grade
 • Dimensiune punct: 0.268 mm
 • Reproducere culori: 16.7 milioane
 • Rata orizontala de refresh: 30 – 90 kHz
 • Rata verticala de refresh: 56 – 75 Hz
 • Interfata: DisplayPort, DVI-Dual Link (digital, HDCP), 2 x HDMI, 4 x USB 3, Intrare audio PC, Iesire casti
 • Caracteristici speciale: SmartImage, SmartControl Premium, Multiview, Meniu, Activare/Dezactivare, PIP/PbP, Utilizator
 • Montare pe perete: VESA 100 x 100 mm
 • Ajustare pe inaltime: 150 mm
 • Pivotare display: 90 grade
 • Rotire display: -65 / 65 grade
 • Inclinare display: -5 / 20 grade
 • Boxe integrate: 2 x 2 W
 • Putere consumata: 38.5 W, Mod ECO 25.1 W
 • Dimensiuni: 700 x 538 x 273 mm (cu suport); 700 x 330 x 59 mm (fara suport)
 • Greutate: 8.46 kg (cu suport); 5.67 kg (fara suport)
 • Cod produs: 298P4QJEB/00

Monitor LED Philips 298P4QJEB

Philips 298P4QJEB

Monitor Philips 298P4QJEB

LED Philips 298P4QJEB

Posteaza articolul pe:   Facebook | Twitter

Lasa un comentariu

Pastrati comentariile relevante la acest articol. Orice continut promotional ori neadecvat nu va fi publicat.