Monitoare » Monitoare resigilate

Monitoare resigilate

Economisiti mai mult optind pentru un monitor resigilat!

Cum poti economisi o suma importanta de bani la achizitonarea unui monitor? Simplu, cumparind un monitor resigilat.

Monitoarele resigilate sunt acele monitoare functionale care au fost doar scoase din cutie si expuse pe raft ori au fost testate in fata clientului. De cele mai multe ori un monitor resigilate nu prezinta niciun fel de diferenta in comparatie cu unul nou, exceptia facind-o doar ambalajul original care a fost deschis si eventual deteriorat sau micile defecte vizuale in genul zgarieturilor fine pe rama, pixelilor defecti ori lipsa completa a cablurilor. Oricum, toate monitoarele resigilate au pe pagina o descriere ampla chiar si al celui mai mic defect pe care il prezinta, astfel ca nu exista riscul sa nu stiti ce cumparati. Atentie, un monitor resigilat nu poate fi considerat un monitor second hand (click aici pentru a vedea oferta de monitoare second hand), acestea fiind (aproape) noi si net superioare din punct de vedere al uzurii.

Un monitor resigilat beneficiaza de 30 de zile drept de retur si garantie, aceasta fiind specificata pentru fiecare produs in parte. Avantajul principal al unui produs resigilat este pretul, un astfel de monitor fiind mult mai ieftin.

Optind pentru un monitor resigilat veti putea beneficia de un produs perfect functional la un pret foarte redus sau veti beneficia de un monitor mai performant comparativ cu unul nou, la aceiasi bani.

Verifica oferta de monitoare LED si LCD resigilate, cu garantie si transport gratuit in toata tara selectind una din categoriile de mai jos.

Monitoare resigilate

Monitoare resigilate Monitoare resigilate sub 500 lei Monitoare resigilate intre 500 si 1000 lei