Monitoare » LED

Monitor LED BenQ BL3201PT 4K Ultra HD

1-06-2015 Niciun comentariu

BenQ BL3201PT este primul monitor din lume 4K2K de 32″ special realizat pentru proiectare si design.

BenQ BL3201PT - CAD-CAM

Proiectat pentru a indeplini cerintele crescute pentru display-urile mari cu rezolutie Ultra High, BL3201PT are un display de 32″W 4K2K construit cu tehnologia avansata IPS BenQ. BenQ BL3201PT ofera astfel profesionistilor din CAD/CAM, animatie, editare video si arta grafica culori ultra-precise si un spatiu de lucru mai mare cu peste 300%, pentru a le imbunatati eficienta si productivitatea.

Fiecare culoare este afisata cu cea mai fina precizie in fiecare detaliu si din orice unghi de vizualizare posibil. Cu un panel cu 10 biti de culoare ce permite o randare a mai mult de 1 miliard de nuante de culoare, fiecare imagine este afisata cu cele mai bogate si naturale culori.

BenQ BL3201PT are o rezolutie Ultra HD 3840 x 2160p, un aspect al imaginii 16:9, unghi de vizionare foarte larg si un timp de raspuns de 4 milisecunde. Precizia culorii este asigurata prin Senseye 3, tehnologie ce va permite sa va bucurati de imagini de calitate de un realism uimitor. Aceasta tehnologie avansata BenQ ofera o ajustare discreta atit a continutului PC, precum documente, jocuri, web-browsing si vizualizare de fotografii, cit si a continutului HDTV.

Monitor LED BenQ BL3201PT

Monitoarele BenQ din seria BL sunt construite sa indeplineasca cerintele spatiului de culoare REC. 709, care este bine cunoscut ca formatul standard pentru HDTV. Gamutul de culoare nativ REC. 709 ofera certitudinea ca fiecare culoare este cu siguranta prezentata cu precizie.
Detaliile sunt clar distinse in increngatura de linii ale obiectelor, prin comutare pe modul CAD/CAM monitorul schimba culorile si contrastul pentru a putea vedea toate informatiile grafice din proiect, fara a rata nici cea mai fina linie.

Profesionistii din animatie aduc la viata arta lor in miscare, facind ca si cele mai mici detalii sa conteze. Pentru a raspunde cerintelor vizuale chiar si pentru cei mai exigenti profesionisti ai animatiei, seria de monitoare BL de la BenQ iti ofera cu o acuratete fara compromis fiecare detalaiu de culoare, printr-o larga gama de setari optimizate, incluzind modul Animatie cu luminozitate marita. Sunt de altfel o multitudine de caracteristici incorporate in monitor pentru a afisa simultan toate informatiile necesare pentru a realiza ajustarile de culori. Astfel ca niciun detaliu nu poate scapa ochilor celui care le-a creat.

BenQ BL3201PT

Pentru a distinge clar texturile detaliate din zonele cele mai intunecate, BenQ a dezvoltat Animation Mode (Modul Animatie) care imbunatateste luminozitatea in zonele intunecate fara sa expuna prea mult zonele luminate. Cu zece niveluri de luminozitate, Animation Mode asigura confortul si libertatea pe care fiecare designer o va primi cu bratele deschise.

Acuratetea culorilor si liniile clar vizibile sunt cele mai importante cerinte pentru oricine lucreaza in domeniul editarii video profesionale. Seria BenQ BL ofera o gama de monitoare cu 100% sRGB cu rezolutii QHD si 4K2K UHD, pentru a avea imagini clare acompaniate de culori reale si naturale. Spatiu mare de vizualizare impreuna cu spatiul optimal de previzualizare ofera editorilor video acces total la toate functiile de editare, aplicatii si imagini de care au nevoie in timp ce lucreaza. Acum pot lucra fiecare task cu eficienta maxima.

BenQ BL3201PT

Software-ul inclus Display Pilot este un pachet de solutii pentru designerii care cauta sa-si personalizeze display-ul. Se pot atribui moduri de culoare pentru softurile frecvent utilizate cu Application Tuning. Software-ul Display Pilot va aplica automat presetarile de culoare care se potrivesc aplicatiei utilizate. Alte functii ce pot fi accesate prin Display Pilot includ Auto Pivot, Desktop Partition, PIP/PBP si alte setari ale OSD cum ar fi ajustarea luminozitatii.

Pentru confortul sporit si productivitate marita, functia PIP / PBP va permite sa comparati doua sau mai multe imagini, precum si desene/scheme de la doua PC-uri simultan pentru o discutie de lucru mai eficienta.

Tehnologia Flicker-Free este un alt plus al acestui monitor, ea fiind creata in scopul de a proteja ochii utilizatorilor, oferind un confort ridicat, fapt care creste productivitatea. Flicker-ul sau efectul de tremurare apare atunci cand panelul LED ajusteaza gradul de luminozitate, lucru care oboseste ochiul uman, acesta facind constant eforturi sa se adapteze la lumina monitorului. BenQ BL3201PT dispune de un circuit de control al iluminarii din spate care anuleaza aceasta pilpiire, imbunatatind experienta vizuala si reducind oboseala ochilor dupa folosirea indelungata a calculatorului.

Monitor BenQ BL3201PT

BenQ BL3201PT include pe linga conectorii clasici DVI si VGA, portul multimedia de inalta viteza HDMI, ce il face extrem de usor de folosit si compatibil cu majoritatea noilor echipamente multimedia HD.

Sunt disponibile o gama bogata de reglaje: pe inaltime, rotire pe orizontala, aplecare si pivotare, monitorul potrivindu-se perfect inaltimii pe care o ai, cu o variaţie a acesteia de 150 mm intre baza ecranului si baza.

Ergonomie BenQ BL3201PT

BenQ BL3201PT a obtinut certificarea Windows 8.1 si este complet compatibil cu sistemele de culoare Windows 8.1. Conectati BL3201PT la calculatorul dumneavoastra, iar Windows 8.1 il va recunoaste instantaneu, ceea ce face ca setarea si conectarea sa fie fara efort.

Click aici pentru pretul monitorului LED BenQ BL3201PT

Specificatii tehnice:

 • Diagonala display: 32 inch
 • Rezolutie: 3840 x 2160 pixels
 • Tip display: LED IPS
 • Format ecran: Wide
 • Aspect imagine: 16:9
 • Luminozitate: 350 cd/mp
 • Contrast dinamic: 20000000:1
 • Contrast tipic: 1000:1
 • Timp de raspuns: 4 ms
 • Unghi de vizibilitate(H/V): 178 / 178 grade
 • Dimensiune punct: 0.184 mm
 • Reproducere culori: 1.07 miliarde
 • Rata orizontala de refresh: 30 – 140 kHz
 • Rata verticala de refresh: 30 – 76 Hz
 • Interfata: 1 x DVI, 2 x HDMI, 1 x DisplayPort, 1 x miniDisplayPort, Headphone Out, 5 x USB 3.0
 • Boxe integrate: 2 x 5 W
 • Caracteristici speciale: Flicker-free Technology, Low Blue Light, Senseye 3, DisplayPilot, Compatibilitate Windows 7, Compatibilitate Windows 8, Compatibilitate Windows 8.1, Compatibilitate Mac OS, HDCP, PIP
 • Montare pe perete: VESA 100 x 100 mm
 • Pivotare (stinga/dreapta): 45/45 grade
 • Inclinare (jos/sus): -5/20 grade
 • Reglaj pe inaltime: 150 mm
 • Putere consumata: 79 W
 • Dimensiuni: 740.3 x 640.2 x 213.4 mm
 • Greutate: 12.5 Kg
 • Cod produs: 9H.LCFLB.QBE
Posteaza articolul pe:   Facebook | Twitter

Lasa un comentariu

Pastrati comentariile relevante la acest articol. Orice continut promotional ori neadecvat nu va fi publicat.